Bowlingklubben Veteranerna Höganäs

Ladybowling.

Weteranernas bowlingklubb har fått 4000 kr från Sparbanksstiftelsen för att försöka locka fler kvinnor att angagera sig i klubbens verksamhet. Torsdagen den 28/3 var det så dags att starta upp efter att ha annonserat och satt upp lappar. Till vår glädje kom 16 st damer för att prova på att spela bowling. Efter en kort stunds introduktion av ordförande Gerhard Schultze tog några av klubbens damer över som instruktörer. Efter en timmas bowling under glatt humör följde fika med lite mer information om klubben och dess verksamhet. Cirka hälften av deltagarna var intresserade av att prova på med en mer proffsig tränare påföljande måndag för att ev. bli medlemmar framöver. Klubben och deltagarna tackar Sparbanksstiftelsen för bidraget.


Bild av checken från Sparbanksstiftelsen. Bild från Ladybowlingen. Bild från Ladybowlingen. Bild från Ladybowlingen. Bild från Ladybowlingen.

Träning med instruktör.

På torsdagsträningen vecka 3 fick vi hjälp av Elis Andersson. Elis gav oss goda råd om allt från hur vi skall ta klotet, placera oss vid vårt utgångsläge till hur svingen skall utföras. Det blev ett mycket uppskattat initiativ.

Länk till en film från träningen med Elis.


Bild från träningen Bild från träningen Bild från träningen

Nytt Klubbrekord!! 16/1 2017.

Det nya rekordet lyder på 6126p! Alltså lite mer än 191p per serie. Bra gjort! De som stod för bedriften var:Thorsten Pålsson, Lars-Erik Blomberg, Lars Wahlgren, Leif Åkesson, Zdravko Pavlov, Rolf Paulsson, Allan Ekström och Mats Ebbesson.